Caserola de cartof si vitel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Caserola de cartof si vitel

Caserola de cartof si vitel

Ingrediente:

750 gr cartofi fainosi ,2 ardei grasi rosii medii ,2 cepe medii ,3 linguri ulei ,410 gr carne tocata de vitel ,4 linguri de pesmet ,2 oua, batute ,1 ½ lingurite de sare ,2 lingurite boia ,155 ml smantana groasa ,2 linguri de patrunjel tocat ,60 gr parmezan

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se fierb in apa sarata, se scurg si se lasa la racit. Se taie ardeii juliene si se toaca ceapa marunt. Se incalzeste jumatate din cantitatea de ulei, se caleste ceapa, apoi se adauga ardeiul si se mai caleste 5 min. In alta tigaie se incalzeste restul de ulei, se caleste carnea de vitel, pana devine maronie. Se adauga pesmet, ouale, sare si boia. Se unge o caserola cu unt sau ulei, se pun alternativ straturi de cartof , ceapa cu ardei si carne, terminand cu un strat de cartofi. Desupra se presara restul de pesmet. Parmezanul se rade, se amesteca cu smantana si patrunjelul si se pune peste caserola. Se coace la foc potrivit pentru 25 min sau pana se maroneste crusta.

Adauga comentariu la reteta - Caserola de cartof si vitel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftele din legume
Chiftelute de carne
Supa Imperiala
Salata de tortellini
Prajitura cu visine si ciocolata
Piept de pui afumat
Pui umplut cu telina si morcovi
Tort de ciuperci
Prajitura cu mere si brinza
Chiftelute de urda in sos de rosii
Salata de fasole cu ton
Drob de pui
Cirnati cu fenel
Oua tari cu sos
Prosciutto di Parma e melone