Mincare de castraveti murati (in saramura)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Mincare de castraveti murati (in saramura)

Mincare de castraveti murati (in saramura)

Ingrediente:

Carne – pui, porc, vita ,Ceapa- 2-3 bucati ,Faina – 1 lingura ,Bulion - 2-3 linguri ,Castraveti murati

Mod de preparare:

Se toaca castravetii, se scurg bine si se dau deoparte. Se caleste ceapa, se adauga faina si se stinge cu bulionul desfacut in apa rece. Se adauga carnea, bucati, si cand ea s-a patruns putin se adauga castravetii scursi. Se continua fierberea pina ce carnea este complet patrunsa.Atentie: nu mai este necesar sa adaugati sare.

Adauga comentariu la reteta - Mincare de castraveti murati (in saramura)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasta de leustean
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Beef Bourguignon - Julia Child
Branza cu verdeturi
Supa de dovleac cu gorgonzola
Muffins cu spanac
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Varza rosie cu mar
Pogacele cu jumari
Creveti crocanti cu cocos
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Piept de rata cu ciuperci
Paine pictata
Rulada de pui intreg
Ciuperci umplute cu crema de broccoli