Mincare de castraveti murati (in saramura)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Mincare de castraveti murati (in saramura)

Mincare de castraveti murati (in saramura)

Ingrediente:

Carne – pui, porc, vita ,Ceapa- 2-3 bucati ,Faina – 1 lingura ,Bulion - 2-3 linguri ,Castraveti murati

Mod de preparare:

Se toaca castravetii, se scurg bine si se dau deoparte. Se caleste ceapa, se adauga faina si se stinge cu bulionul desfacut in apa rece. Se adauga carnea, bucati, si cand ea s-a patruns putin se adauga castravetii scursi. Se continua fierberea pina ce carnea este complet patrunsa.Atentie: nu mai este necesar sa adaugati sare.

Adauga comentariu la reteta - Mincare de castraveti murati (in saramura)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu pesto si fasole verde
Pesto di rucola
Fursecuri simple
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Rulada cu cascaval
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Cartofi cu conopida si branza
Pasca cu branza dulce
Bruschette cu dovlecei
Barcute de vinete
Fursecuri fine cu nuci
Cocktail-Totally Green
Baclavale traditionale
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Chiftelute