Mincare de castraveti murati (in saramura)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Mincare de castraveti murati (in saramura)

Mincare de castraveti murati (in saramura)

Ingrediente:

Carne – pui, porc, vita ,Ceapa- 2-3 bucati ,Faina – 1 lingura ,Bulion - 2-3 linguri ,Castraveti murati

Mod de preparare:

Se toaca castravetii, se scurg bine si se dau deoparte. Se caleste ceapa, se adauga faina si se stinge cu bulionul desfacut in apa rece. Se adauga carnea, bucati, si cand ea s-a patruns putin se adauga castravetii scursi. Se continua fierberea pina ce carnea este complet patrunsa.Atentie: nu mai este necesar sa adaugati sare.

Adauga comentariu la reteta - Mincare de castraveti murati (in saramura)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Butternut umplut
Paste cu ciuperci si rosii
Beef Bourguignon - Julia Child
Cupola ninsa cu ciocolata
Tort de nuci
Placinta cu branza sarata
Papanasi
Ciorbita de pui si fasolica verde
Inghetata de cocos
Dulceata de portocale cu ciocolata
Somon salbatic cu crusta de brinza
Cozonac cu mac si alune de padure
Tarta de ciocolata
Cartofi in crusta de mustar
Drob de pui