Mincare de castraveti murati (in saramura)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Mincare de castraveti murati (in saramura)

Mincare de castraveti murati (in saramura)

Ingrediente:

Carne – pui, porc, vita ,Ceapa- 2-3 bucati ,Faina – 1 lingura ,Bulion - 2-3 linguri ,Castraveti murati

Mod de preparare:

Se toaca castravetii, se scurg bine si se dau deoparte. Se caleste ceapa, se adauga faina si se stinge cu bulionul desfacut in apa rece. Se adauga carnea, bucati, si cand ea s-a patruns putin se adauga castravetii scursi. Se continua fierberea pina ce carnea este complet patrunsa.Atentie: nu mai este necesar sa adaugati sare.

Adauga comentariu la reteta - Mincare de castraveti murati (in saramura)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tartiflette
Cotlete de vinete
Pateuri
Saltimbocca alla romana
Salata
Taameia
Supa crema de rosii si morcovi
Rulada de somon afumat
Drob de miel
Melitzanosalata Agioritiki
Chec aperitiv,stelute si braduti
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Chiftelute
Tarta cu crème brûlé
Omleta cu orez la cuptor