Mincare de castraveti murati (in saramura)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Mincare de castraveti murati (in saramura)

Mincare de castraveti murati (in saramura)

Ingrediente:

Carne – pui, porc, vita ,Ceapa- 2-3 bucati ,Faina – 1 lingura ,Bulion - 2-3 linguri ,Castraveti murati

Mod de preparare:

Se toaca castravetii, se scurg bine si se dau deoparte. Se caleste ceapa, se adauga faina si se stinge cu bulionul desfacut in apa rece. Se adauga carnea, bucati, si cand ea s-a patruns putin se adauga castravetii scursi. Se continua fierberea pina ce carnea este complet patrunsa.Atentie: nu mai este necesar sa adaugati sare.

Adauga comentariu la reteta - Mincare de castraveti murati (in saramura)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Schichttorte  Baumkuchen
Chiftelute cu porumb
Crap la cuptor (pe gratar)
Frigarui de pui
Agliata Verde
Spirale cu Nutella
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Paine cu seminte
Fursecuri simple
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Paste cu spanac si gorgonzola
Pui cu legume de primavara
Cheesecake cu rosii si busuioc
Tiramisu
Muffins cu spanac