Orez cajun

Orez cajun

Ingrediente:

60 gr unt ,1 ceapa, tocata ,2 catei de usturoi, zdrobiti ,1 ardei gras verde, tocat ,1 tulpina de telina, cubulete ,180 gr ficat de pui, tocat ,250 gr carne tocata de porc ,3 linguri roux – 3 linguri de faina se calesc in 3 linguri de ulei, pina se ingroasa ,2 lingurite concentrat de pui ,1 lingurita Tabasco ,1 lingurita usturoi pudra ,1 lingurita ceapa pudra ,½ lingurita cimbru uscat ,½ lingurita piper alb ,½ lingurita piper negru ,¼ lingurita boia iute ,¼ lingurita oregano ,400 gr orez cu bob lung ,750 ml supa de pui

Mod de preparare:

Se calesc in unt ceapa, usturoiul, ardeiul gras si telina, cam 5 min, apoi se scot. Se pun ficatul si carnea de porc, se calesc 5 min, se pun inapoi si legumele, se pun roux, concentratul de pui, Tabasco, pudrele, condimentele si ierburile. Se pun apoi orezul si supa, se da in clocot apoi se fierb la foc mic cca 30 min, amestecand mereu.

Adauga comentariu la reteta - Orez cajun


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pesto rosso
Supa de chimen
Praz umplut cu ciuperci
Salata de cartofi cu ton
Tort de ciuperci
Aperitiv in foi de napolitana
Butternut umplut
Salata Manager
Kunefe (cataif)
Sirop de citrice
Mincarica de pipote
Bruschette cu legume si tofu
Pasta de avocado
Rulada de omleta
Rulada cu cascaval