Orez cajun

Orez cajun

Ingrediente:

60 gr unt ,1 ceapa, tocata ,2 catei de usturoi, zdrobiti ,1 ardei gras verde, tocat ,1 tulpina de telina, cubulete ,180 gr ficat de pui, tocat ,250 gr carne tocata de porc ,3 linguri roux – 3 linguri de faina se calesc in 3 linguri de ulei, pina se ingroasa ,2 lingurite concentrat de pui ,1 lingurita Tabasco ,1 lingurita usturoi pudra ,1 lingurita ceapa pudra ,½ lingurita cimbru uscat ,½ lingurita piper alb ,½ lingurita piper negru ,¼ lingurita boia iute ,¼ lingurita oregano ,400 gr orez cu bob lung ,750 ml supa de pui

Mod de preparare:

Se calesc in unt ceapa, usturoiul, ardeiul gras si telina, cam 5 min, apoi se scot. Se pun ficatul si carnea de porc, se calesc 5 min, se pun inapoi si legumele, se pun roux, concentratul de pui, Tabasco, pudrele, condimentele si ierburile. Se pun apoi orezul si supa, se da in clocot apoi se fierb la foc mic cca 30 min, amestecand mereu.

Adauga comentariu la reteta - Orez cajun


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu brinza si zmeura
Pesto di rucola
Chec negru
Paine rapida fara drojdie
Supa crema de ciuperci
Ciorba de miel
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Paste cu ciuperci si rosii
Pogacele cu jumari
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Lasagne cu spanac si branza chevre
Ardei copti pane
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Salata