Pulpa de miel cu morcovi si praz

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Pulpa de miel cu morcovi si praz

Pulpa de miel cu morcovi si praz

Ingrediente:

800 gr pulpa de miel fara os, sare, piper, 3 linguri ulei de masline, 2 foi de dafin, 4 boabe ienupar, 1 lingurita piper boabe, 1 lingura boabe de mustar, 3 cuisoare, 1 crenguta rozmarin, 1 crenguta cimbru, 1 legatura patrunjel verde, 1/2 lingurita praf de ardei iute, 1/2 lingurita chimen pisat, 1/2 l supa de legume, 2 tulpini de praz, 500 gr morcovi, 2 cepe, 1 catel de usturoi, 1 lingura amidon

Mod de preparare:

Se spala carnea, se usuca cu un servet, se taie bucati potrivite, se sareaza si se pipereaza. Se incinge uleiul intr-o cratita si se calesc bucatile de carne pana ce incep sa prinda culoare. Intr-un mojar se zdrobesc mirodeniile - dafinul, boabele de piper si de mustar, cuisoarele, rozmarinul si cimbrul.  Se alege patrunjelul, se spala, se toaca marunt, se presara peste carne si se lasa putin sa se dunstuiasca. Se adauga ardeiul iute, chimenul si mirodeniile maruntite, se acopera cu zeama de zarzavat si se fierb 50’ la foc potrivit. Intre timp, se taie prazul si morcovii rondele, iar ceapa si usturoiul se toaca marunt, se pun in cratita si se fierb impreuna cu carnea inca 10-15’. Se mai gusta o data mancarea de sare si piper, se ingroasa sosul cu amidonul diluat cu putina apa rece si se serveste imediat.

Adauga comentariu la reteta - Pulpa de miel cu morcovi si praz


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu de capsuni si cocos
Chec aperitiv,stelute si braduti
Chocolate Gugelhupf
Vinete umplute
Crenvursti in aluat
Gratin de broccoli si conopida
Chutney de prune si ardei
Supa gulas
Cozonaci cu nuca si mac
Rata la cuptor
Compot de rubarba
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Supa cu turnatei
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Sarmale fara carne