Sarmale

Sarmale

Tags:

Ingrediente:

2 kg carne porc ,4 verze murate ,500 gr orez ,2 cepe ,500 gr costita afumata ,500 gr slanina cu sorici ,1 carnat ,500 gr ciolan ,250 ml ulei sau 200 gr untura ,bulion, sare, piper

Mod de preparare:

Se caleste ceapa, se adauga carnea si se rumeneste si ea. Se condimenteaza si apoi se adauga orezul. Se ruleaza sarmalele. Se umple cratita pe straturi: varza tocata, ciolan, varza, sarmale,  varza, costita, varza, sarmale, varza, slanina, varza, sarmale, varza, carnat, varza, sarmale si iara varza. Se desface bulionul in apa si se toarna peste ele. Se fierb 5 ore la foc foarte mic.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Polos
Supa de dovleac ( Butternut )
Chiftelute din orez
Paine pictata
Ghiveci de orez cu legume
Carne de miel in stil mongolez
Melitzanosalata Agioritiki
Dulceata de pere
Rulada de omleta
Pogacele cu jumari
Pogacsa
Rulada de vita cu sunca
Crema de zahar ars
Caramel Tiramisu
Ardei umpluti cu legume