Sarmale

Sarmale

Tags:

Ingrediente:

2 kg carne porc ,4 verze murate ,500 gr orez ,2 cepe ,500 gr costita afumata ,500 gr slanina cu sorici ,1 carnat ,500 gr ciolan ,250 ml ulei sau 200 gr untura ,bulion, sare, piper

Mod de preparare:

Se caleste ceapa, se adauga carnea si se rumeneste si ea. Se condimenteaza si apoi se adauga orezul. Se ruleaza sarmalele. Se umple cratita pe straturi: varza tocata, ciolan, varza, sarmale,  varza, costita, varza, sarmale, varza, slanina, varza, sarmale, varza, carnat, varza, sarmale si iara varza. Se desface bulionul in apa si se toarna peste ele. Se fierb 5 ore la foc foarte mic.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pui la cuptor
Salata de sfecla rosie cu pui
Chicken Bryan
Pateuri umplute cu sunca
Pesto di rucola
Supa de dovleac cu gorgonzola
Spirale cu Nutella
Salata de Boeuf
Ciorba de praz cu zeama de varza
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Caviar de vinete
Dulceata de portocale cu ciocolata
Dulceata de pere
Varza rosie cu mar
Pasta de leustean