Sarmale

Sarmale

Tags:

Ingrediente:

2 kg carne porc ,4 verze murate ,500 gr orez ,2 cepe ,500 gr costita afumata ,500 gr slanina cu sorici ,1 carnat ,500 gr ciolan ,250 ml ulei sau 200 gr untura ,bulion, sare, piper

Mod de preparare:

Se caleste ceapa, se adauga carnea si se rumeneste si ea. Se condimenteaza si apoi se adauga orezul. Se ruleaza sarmalele. Se umple cratita pe straturi: varza tocata, ciolan, varza, sarmale,  varza, costita, varza, sarmale, varza, slanina, varza, sarmale, varza, carnat, varza, sarmale si iara varza. Se desface bulionul in apa si se toarna peste ele. Se fierb 5 ore la foc foarte mic.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Agliata Verde
Vegeta de casa
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Pulpe de rata cu bere si stafide
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Crenvursti in aluat
Baclavale traditionale
Muffins cu dovleac(Butternut)
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Cotlete de vinete
Vanilla Club
Bruschette cu dovlecei
Tarta de ciocolata