Sarmale ardelenesti

Sarmale ardelenesti

Ingrediente:

500 gr ceafa afumata ,500 gr costita afumata ,100 gr orez ,3 cepe ,1 varza murata ,1 os afumat ,2 linguri untura sau 100 ml ulei ,2 crengute marar uscat ,2 crengute de cimbru ,sare, piper

Mod de preparare:

Se da ceafa si costita prin masina de tocat. Se caleste ceapa in untura, apoi se adauga orezul si se caleste si el. Se pune amestecul peste carnea tocata, se condimenteaza si se ruleaza sarmalele in frunzele de varza. Pe fundul unui vas se pune un strat de frunze de varza, 1 crenguta marar si cimbru, apoi sarmalele pe randuri, apoi iara cite o crenguta de cimbru si marar, si se acopera bine cu varza tocata. Se pune capac si se fierb pe foc mic cca 3 h.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale ardelenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de gulii
Salata de vara cu mozzarella
Somon la gratar
Taameia
Pesto rosso
Pachetele cu porumb si branza
Aperitiv in foi de napolitana
Mancarica de gulas
Rulada de omleta
Quinoa cu legume
Parmigiana di melanzane
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Aluat cu branza
Ardei umpluti II
Cheesecake cu rosii si busuioc