Sarmale ardelenesti

Sarmale ardelenesti

Ingrediente:

500 gr ceafa afumata ,500 gr costita afumata ,100 gr orez ,3 cepe ,1 varza murata ,1 os afumat ,2 linguri untura sau 100 ml ulei ,2 crengute marar uscat ,2 crengute de cimbru ,sare, piper

Mod de preparare:

Se da ceafa si costita prin masina de tocat. Se caleste ceapa in untura, apoi se adauga orezul si se caleste si el. Se pune amestecul peste carnea tocata, se condimenteaza si se ruleaza sarmalele in frunzele de varza. Pe fundul unui vas se pune un strat de frunze de varza, 1 crenguta marar si cimbru, apoi sarmalele pe randuri, apoi iara cite o crenguta de cimbru si marar, si se acopera bine cu varza tocata. Se pune capac si se fierb pe foc mic cca 3 h.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale ardelenesti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Banana Daiquiri
Chiftelute cu porumb
Chiftelute de urda in sos de rosii
Pogacele cu jumari
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Frigarui de pui
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Somon afumat pe scandura de cedru
Pogacele cu jumeri
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Supa de chimen
Faguri cu forma
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Prajitura de ciocolata
Friptura de porc cu sorici