Sarmale cu pasat

Sarmale cu pasat

Ingrediente:

700 gr carne porc ,500 gr pasat – porumb pisat mare ,150 gr ceapa ,200 ml ulei ,150 gr slanina afumata ,varza murata ,bulion ,sare, piper, cimbru, boia

Mod de preparare:

Se da carnea si slanina prin masina de tocat. Se caleste ceapa in ulei si se amesteca cu pasatul. Se adauga carnea tocata si condimentele. Se amesteca compozitia, si se ruleaza foile de varza. Se pun sarmalele in cratita pe un pat de varza tocata, se toarna peste ele apa cu bulion si se fierb, la foc mic, cca 3 h.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale cu pasat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei copti pane
Salata de tortellini
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Tocanita de naut la cuptor
Creveti crocanti cu cocos
Friptura de mistret
Chutney de prune si ardei
Praz umplut cu ciuperci
Supa-crema de broccoli
Piept de rata cu ciuperci
Tort din albusuri
Salsa cruda
Bulete din ciupercute
Sarmale fara carne
Pogacsa