Sarmale cu pasat

Sarmale cu pasat

Ingrediente:

700 gr carne porc ,500 gr pasat – porumb pisat mare ,150 gr ceapa ,200 ml ulei ,150 gr slanina afumata ,varza murata ,bulion ,sare, piper, cimbru, boia

Mod de preparare:

Se da carnea si slanina prin masina de tocat. Se caleste ceapa in ulei si se amesteca cu pasatul. Se adauga carnea tocata si condimentele. Se amesteca compozitia, si se ruleaza foile de varza. Se pun sarmalele in cratita pe un pat de varza tocata, se toarna peste ele apa cu bulion si se fierb, la foc mic, cca 3 h.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale cu pasat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Legume umplute
Tiramisu de capsuni si cocos
Cocktail-Totally Green
Prajitura Latte Macchiato
Prajitura cu tofu si ciocolata
Salata de telina si morcovi rasi
Ciorba din pipote de curcan
Chutney de prune
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Chicken Bryan
Prajitura cu visine si ciocolata
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tarta sarata din frunze de conopida
Mancarica de gulas