Sarmale cu pasat

Sarmale cu pasat

Ingrediente:

700 gr carne porc ,500 gr pasat – porumb pisat mare ,150 gr ceapa ,200 ml ulei ,150 gr slanina afumata ,varza murata ,bulion ,sare, piper, cimbru, boia

Mod de preparare:

Se da carnea si slanina prin masina de tocat. Se caleste ceapa in ulei si se amesteca cu pasatul. Se adauga carnea tocata si condimentele. Se amesteca compozitia, si se ruleaza foile de varza. Se pun sarmalele in cratita pe un pat de varza tocata, se toarna peste ele apa cu bulion si se fierb, la foc mic, cca 3 h.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale cu pasat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu zmeura si pomelo
Salam de caracatita
Ciocolata
Omleta cu orez la cuptor
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Manti
Oua umplute
Tarta sarata din frunze de conopida
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Varza rosie cu mar
Rulada de omleta
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Pateu din ficatei de pui
Painici cu busuioc
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura