Sarmale de pui

Sarmale de pui

Ingrediente:

varza murata ,300 gr piept de pui ,patrunjel ,1 tulpina de telina ,100 ml iaurt ,1 ou ,¼ lamiie ,100 gr mazare ,500 gr rosii in bulion ,sare, piper

Mod de preparare:

Se fierbe puiul si se pastreaza zeama. Se toaca cu ceapa si telina, se adauga iaurtul, oul batut, lamaia, mazarea, codimentele. Se ruleaza sarmalele, se pun pe un stratde varza tocata, se toarna zeama in care a fiert puiul si se fierb cam 20 min, dupa care se pun rosiile tocate si sucul in care au stat.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort din alune de copac
Gogosele din flori de dovleac
Bors de iarna cu afumatura
Prajitura cu zmeura si pomelo
Supa crema de ciuperci
Rulada de pui
Savarine
Ardei umpluti
Pogacele cu jumeri
Chec aperitiv,stelute si braduti
Ciocolata
Rulada de pui intreg
Antricot cu sos de piper verde
Muffins cu usturoi si ierburi
Friptura de miel in slowcooker