Sarmale de pui

Sarmale de pui

Ingrediente:

varza murata ,300 gr piept de pui ,patrunjel ,1 tulpina de telina ,100 ml iaurt ,1 ou ,¼ lamiie ,100 gr mazare ,500 gr rosii in bulion ,sare, piper

Mod de preparare:

Se fierbe puiul si se pastreaza zeama. Se toaca cu ceapa si telina, se adauga iaurtul, oul batut, lamaia, mazarea, codimentele. Se ruleaza sarmalele, se pun pe un stratde varza tocata, se toarna zeama in care a fiert puiul si se fierb cam 20 min, dupa care se pun rosiile tocate si sucul in care au stat.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Inghetata prajita
Rulada de omleta
Oua umplute
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tort de nuci
Supa de chimen
Pasca cu ciocolata
Faguri cu forma
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Ciorba de miel
Pogacele cu jumeri
Friptura de vitel in ulei
Supa din trei feluri de peste
Tiramisu de capsuni si cocos
Chiftelute din orez