Sarmale de pui

Sarmale de pui

Ingrediente:

varza murata ,300 gr piept de pui ,patrunjel ,1 tulpina de telina ,100 ml iaurt ,1 ou ,¼ lamiie ,100 gr mazare ,500 gr rosii in bulion ,sare, piper

Mod de preparare:

Se fierbe puiul si se pastreaza zeama. Se toaca cu ceapa si telina, se adauga iaurtul, oul batut, lamaia, mazarea, codimentele. Se ruleaza sarmalele, se pun pe un stratde varza tocata, se toarna zeama in care a fiert puiul si se fierb cam 20 min, dupa care se pun rosiile tocate si sucul in care au stat.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Biscuiti cu Nutella
Portofele de cod cu fasole verde
Tarta cu crème brûlé
Creveti crocanti cu cocos
Chutney de prune
Tort cu mere si nuci
Placinta cu branza sarata
Chiftelute
Muffins cu usturoi si ierburi
Sesame Chicken
Friptura de curcan cu mere
Supa de rosii
Prajitura cu mere si brinza
Cranberry Muffins
Cozonac