Tocana de legume cu berbecut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Tocana de legume cu berbecut

Tocana de legume cu berbecut

Ingrediente:

500 gr berbecut ,500 gr cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, radacina si frunze, 1 ceapa, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 lingura faina ,500 ml supa de legume ,foi dafin 1 ,sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se alege din piept sau spata, se spala, se dezoseaza si se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste intr-o cratita. Cand este aproape prajita, se presara 1 lingura de faina, bulion si supa si se lasa sa fiarba incet la foc potrivit. Dupa cca 2 h se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin  si cateva boabe de piper. Se fierb si legumele 1/2 h. Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat, din abundenta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana de legume cu berbecut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu pesto si fasole verde
Rulada de omleta
Pateuri cu ciuperci
Beef Bourguignon - Julia Child
Tort din albusuri
Capunti alla puttanesca
Friptura aromata de porc
Marmelada de zmeura
Tarta cu crème brûlé
Chec de carne
Parmigiana di zucchine
Bulete cu cascaval la cuptor
Tagliatelle a La-Chef-A
Supa de chimen
Chutney de prune si ardei