Tocana de legume cu berbecut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Tocana de legume cu berbecut

Tocana de legume cu berbecut

Ingrediente:

500 gr berbecut ,500 gr cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, radacina si frunze, 1 ceapa, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 lingura faina ,500 ml supa de legume ,foi dafin 1 ,sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se alege din piept sau spata, se spala, se dezoseaza si se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste intr-o cratita. Cand este aproape prajita, se presara 1 lingura de faina, bulion si supa si se lasa sa fiarba incet la foc potrivit. Dupa cca 2 h se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin  si cateva boabe de piper. Se fierb si legumele 1/2 h. Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat, din abundenta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana de legume cu berbecut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Compot de rubarba
Chocolate cheesecake
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Ardei umpluti
Barcute de vinete
Inghetata de nectarine si caise
Rulada de somon afumat
Chiftelute de urda in sos de rosii
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Kisir -  salata de griu
Cozonaci cu nuca si mac
Dovlecei crocanti la cuptor
Pogacele cu jumari
Piept de pui afumat
Oua umplute