Tocanita de miel

Tocanita de miel

Ingrediente:

carne miel 1 kg, praz 2 bucati, morcovi 5 bucati, telina 1 bucata, cartofi 6 bucati,faina 2 linguri, patrunjel 1 legatura ,cuisoare 6, facultativ, zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Legumele taiate cubulete se fierb in apa sarata. Aici daca doriti se pun si cuisoarele. Se ia spuma, se adauga carnea taiata cubulete. Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga faina, sucul de lamaie, iar la sfarsit, bucatelele de carne. Se mai dau citeva clocote, si se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa cu turnatei
Crenvursti in aluat
Gugelhupf cu marmelada
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Rata la cuptor
Tagliatelle a La-Chef-A
Dulceata de portocale cu ciocolata
Friptura de vitel in ulei
Cranberry Muffins
Pachetele cu porumb si branza
Branza cu verdeturi
Manti
Supa de gulii
Cocktail-Totally Green