Tocanita de miel

Tocanita de miel

Ingrediente:

carne miel 1 kg, praz 2 bucati, morcovi 5 bucati, telina 1 bucata, cartofi 6 bucati,faina 2 linguri, patrunjel 1 legatura ,cuisoare 6, facultativ, zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Legumele taiate cubulete se fierb in apa sarata. Aici daca doriti se pun si cuisoarele. Se ia spuma, se adauga carnea taiata cubulete. Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga faina, sucul de lamaie, iar la sfarsit, bucatelele de carne. Se mai dau citeva clocote, si se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarte Flambée
Rulada de somon afumat
Covrigi
Medalion de vinete
Melitzanosalata Agioritiki
Crostoni cu miel
Pogacsa
Paine cu iaurt
Ardei copti pane
Chiftelute cu porumb
Bulete cu cascaval la cuptor
Feta cu rosii uscate,in ulei
Paste cu ciuperci si rosii
Prajitura cu mere caramel
Paine rapida fara drojdie