Tocanita de miel

Tocanita de miel

Ingrediente:

carne miel 1 kg, praz 2 bucati, morcovi 5 bucati, telina 1 bucata, cartofi 6 bucati,faina 2 linguri, patrunjel 1 legatura ,cuisoare 6, facultativ, zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Legumele taiate cubulete se fierb in apa sarata. Aici daca doriti se pun si cuisoarele. Se ia spuma, se adauga carnea taiata cubulete. Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga faina, sucul de lamaie, iar la sfarsit, bucatelele de carne. Se mai dau citeva clocote, si se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac ( Butternut )
Tagliatelle cu ciuperci
Ciorba de praz cu zeama de varza
Sirop de citrice
Caramel Tiramisu
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Branza cu verdeturi
Pesto di rucola
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Piept de rata cu ciuperci
Paste cu ciuperci si rosii
Polos
Brownies cu miere si seminte
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)