Tocanita de miel

Tocanita de miel

Ingrediente:

carne miel 1 kg, praz 2 bucati, morcovi 5 bucati, telina 1 bucata, cartofi 6 bucati,faina 2 linguri, patrunjel 1 legatura ,cuisoare 6, facultativ, zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Legumele taiate cubulete se fierb in apa sarata. Aici daca doriti se pun si cuisoarele. Se ia spuma, se adauga carnea taiata cubulete. Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga faina, sucul de lamaie, iar la sfarsit, bucatelele de carne. Se mai dau citeva clocote, si se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasta de avocado
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Caracatita in ulei
Paine cu seminte
Drob de miel
Omleta cu orez la cuptor
Cartofi cu conopida si branza
Pogacele cu jumari
Gogosele din flori de dovleac
Piept de pui afumat
Fursecuri fine cu nuci
Brownies cu miere si seminte
Caltabosi
Cranberry Muffins
Inghetata de nectarine si caise