Tocanita de miel

Tocanita de miel

Ingrediente:

carne miel 1 kg, praz 2 bucati, morcovi 5 bucati, telina 1 bucata, cartofi 6 bucati,faina 2 linguri, patrunjel 1 legatura ,cuisoare 6, facultativ, zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Legumele taiate cubulete se fierb in apa sarata. Aici daca doriti se pun si cuisoarele. Se ia spuma, se adauga carnea taiata cubulete. Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga faina, sucul de lamaie, iar la sfarsit, bucatelele de carne. Se mai dau citeva clocote, si se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spinach and Feta Quesadilla
Ardei copti pane
Tort din alune de copac
Pateuri cu ciuperci
Tarta rustica cu piersici
Pui cu legume de primavara
Placinta  cu pui, spanac si branza
Musaca
Inghetata de nectarine si caise
Frigarui de pui
Tarta sarata din frunze de conopida
Melcisori de pizza
Vanilla Club
Paine rapida fara drojdie
Cozonac