Varza umpluta

Varza umpluta

Ingrediente :

1 varza cu foi subtiri ( neindesata) ,3cepe ,500 gr spinare porc ,150 gr sunca afumata ,4 catei usturoi ,2 oua ,2 bucati paine integrala ,1 pahar lapte ,30 gr unt ,ceva legume ,sare, piper , cimbru , marar

Mod de preparare:

Desfacem foile verzei si le scoatem cotoarele , apoi le oparim in apa sarata , cat sa-si schimbe culoarea si sa fie usor de manevrat . Inima verzei o pastram intacta .Curatzam legumele , in cazul meu morcovi , pastarnac , napi .Tocam spinarea fin si bucati mai mari sunca . Inmuiem feliile de paine in lapte . Ceapa taiata fin o calim in tigaie cu unt . Intr-un castron reunim carnea , painea, ceapa si doua oua . Amestecam bine , condimentam .
  Umplem varza incepand din centru cu aceasta umplutura . Adaugam incet incet foile de varza si le "lipim" intre ele si unele de altele cu umplutura . La final legam varza pe toate partile cu ata de bucatarie sau cu pansament steril .Depunem varza astfel umpluta intr-o cratitza mai mare , o inconjuram de legume , de usturoi , punem condimentele . Turnam apa si lasam la fiert 3 ore la foc mic .

Adauga comentariu la reteta - Varza umpluta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sparanghel verde cu bacon
Tarta cu crème brûlé
Tartiflette
Sarmale fara carne
Ardei umpluti
Parjoale de vara
Aripi de curcan tandoori
Gogosele din flori de dovleac
Bors de iarna cu afumatura
Friptura de mistret
Spirale cu Nutella
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Chutney de prune
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Rulada de omleta