Varza umpluta

Varza umpluta

Ingrediente :

1 varza cu foi subtiri ( neindesata) ,3cepe ,500 gr spinare porc ,150 gr sunca afumata ,4 catei usturoi ,2 oua ,2 bucati paine integrala ,1 pahar lapte ,30 gr unt ,ceva legume ,sare, piper , cimbru , marar

Mod de preparare:

Desfacem foile verzei si le scoatem cotoarele , apoi le oparim in apa sarata , cat sa-si schimbe culoarea si sa fie usor de manevrat . Inima verzei o pastram intacta .Curatzam legumele , in cazul meu morcovi , pastarnac , napi .Tocam spinarea fin si bucati mai mari sunca . Inmuiem feliile de paine in lapte . Ceapa taiata fin o calim in tigaie cu unt . Intr-un castron reunim carnea , painea, ceapa si doua oua . Amestecam bine , condimentam .
  Umplem varza incepand din centru cu aceasta umplutura . Adaugam incet incet foile de varza si le "lipim" intre ele si unele de altele cu umplutura . La final legam varza pe toate partile cu ata de bucatarie sau cu pansament steril .Depunem varza astfel umpluta intr-o cratitza mai mare , o inconjuram de legume , de usturoi , punem condimentele . Turnam apa si lasam la fiert 3 ore la foc mic .

Adauga comentariu la reteta - Varza umpluta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri umplute cu sunca
Friptura de mistret
Tagliatelle a La-Chef-A
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Supa Imperiala
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Pasta de leustean
Paine cu iaurt
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Tarta rustica cu piersici
Dovlecei crocanti la cuptor
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Barcute de vinete
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara