Cartofi la cuptor cu legume

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Ingrediente:

4-5 cartofi ,2 rosii ,1 ardei ,1 ceapa ,parmezan ,patrunjel ,ulei ,sare

Mod de preparare:

Alege cartofii cei mai drepti si fara forme. Curata-i si scobeste-i un pic in mijloc.Aseaza-i intr-o tava unsa cu ulei, acopera tava cu o folie de aluminiu si lasa-i la cuptor.
  Intre timp toaca ceapa, ardeii si rosiile si caleste-i impreuna intr-o tigaie cu putin ulei. Lasa-i pe foc pana cand compozitia scade si rosiile lasa zeama. La final, imediat dupa ce l-ai luat de pe foc, adauga 2 linguri de parmezan si amesteca bine, astfel incat acesta sa se topeasca. Compozitia rezultata o adaugi in scobiturile cartofilor deja pe jumatate copti si acoperi tot cu un strat generos de parmezan. Acoperi din nou cu o folie si il mai dai la cuptor pentru aproximativ 10 minute.La final, presari peste tava patrunjel verde si servesti cald.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi la cuptor cu legume


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu crème brûlé
Salata de tortellini
Tagliatelle cu ciuperci
Tarta cu brinza si zmeura
Caltabosi
Friptura de miel in slowcooker
Taameia
Rulada de pui
Compot de rubarba
Cosulete umplute
Prajitura cu mere si brinza
Tort de portocale
Risotto cu broccoli si kaiser
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Salata de Boeuf