Cartofi la cuptor cu legume

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Ingrediente:

4-5 cartofi ,2 rosii ,1 ardei ,1 ceapa ,parmezan ,patrunjel ,ulei ,sare

Mod de preparare:

Alege cartofii cei mai drepti si fara forme. Curata-i si scobeste-i un pic in mijloc.Aseaza-i intr-o tava unsa cu ulei, acopera tava cu o folie de aluminiu si lasa-i la cuptor.
  Intre timp toaca ceapa, ardeii si rosiile si caleste-i impreuna intr-o tigaie cu putin ulei. Lasa-i pe foc pana cand compozitia scade si rosiile lasa zeama. La final, imediat dupa ce l-ai luat de pe foc, adauga 2 linguri de parmezan si amesteca bine, astfel incat acesta sa se topeasca. Compozitia rezultata o adaugi in scobiturile cartofilor deja pe jumatate copti si acoperi tot cu un strat generos de parmezan. Acoperi din nou cu o folie si il mai dai la cuptor pentru aproximativ 10 minute.La final, presari peste tava patrunjel verde si servesti cald.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi la cuptor cu legume


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu
Chec negru
Tort de nuci
Supa de dovleac ( Butternut )
Risotto cu broccoli si kaiser
Pui cu legume de primavara
Prajitura  cu mac
Paine cu iaurt
Salata de cartofi cu ton
Stifatho
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Chiftele din legume
Pulpe de rata cu bere si stafide
Paste de spanac cu calamari si rosii
Tort de ciocolata