Cartofi la cuptor cu legume

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Ingrediente:

4-5 cartofi ,2 rosii ,1 ardei ,1 ceapa ,parmezan ,patrunjel ,ulei ,sare

Mod de preparare:

Alege cartofii cei mai drepti si fara forme. Curata-i si scobeste-i un pic in mijloc.Aseaza-i intr-o tava unsa cu ulei, acopera tava cu o folie de aluminiu si lasa-i la cuptor.
  Intre timp toaca ceapa, ardeii si rosiile si caleste-i impreuna intr-o tigaie cu putin ulei. Lasa-i pe foc pana cand compozitia scade si rosiile lasa zeama. La final, imediat dupa ce l-ai luat de pe foc, adauga 2 linguri de parmezan si amesteca bine, astfel incat acesta sa se topeasca. Compozitia rezultata o adaugi in scobiturile cartofilor deja pe jumatate copti si acoperi tot cu un strat generos de parmezan. Acoperi din nou cu o folie si il mai dai la cuptor pentru aproximativ 10 minute.La final, presari peste tava patrunjel verde si servesti cald.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi la cuptor cu legume


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de pui, la cuptor
Parjoale de vara
Tarte Flambée
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Compot de rubarba
Kunefe (cataif)
Salata
Ciorba de miel
Marmelada de zmeura
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Ciocolata
Pasca cu ciocolata
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Chec aperitiv,stelute si braduti
Quinoa cu legume