Cartofi la cuptor cu legume

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu legume » Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Ingrediente:

4-5 cartofi ,2 rosii ,1 ardei ,1 ceapa ,parmezan ,patrunjel ,ulei ,sare

Mod de preparare:

Alege cartofii cei mai drepti si fara forme. Curata-i si scobeste-i un pic in mijloc.Aseaza-i intr-o tava unsa cu ulei, acopera tava cu o folie de aluminiu si lasa-i la cuptor.
  Intre timp toaca ceapa, ardeii si rosiile si caleste-i impreuna intr-o tigaie cu putin ulei. Lasa-i pe foc pana cand compozitia scade si rosiile lasa zeama. La final, imediat dupa ce l-ai luat de pe foc, adauga 2 linguri de parmezan si amesteca bine, astfel incat acesta sa se topeasca. Compozitia rezultata o adaugi in scobiturile cartofilor deja pe jumatate copti si acoperi tot cu un strat generos de parmezan. Acoperi din nou cu o folie si il mai dai la cuptor pentru aproximativ 10 minute.La final, presari peste tava patrunjel verde si servesti cald.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi la cuptor cu legume


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Friptura de curcan cu mere
Rulada de pui intreg
Crema Toffee
Barcute de vinete
Salata de telina,citrice si rodie
Paine cu iaurt
Salata de ton cu ardei gras
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Tarta cu vinete
Tartiflette
Salam de caracatita
Medalion de vinete
Cotlete de vinete
Tagliatelle a La-Chef-A