Ingrediente:
4-5 cartofi ,2 rosii ,1 ardei ,1 ceapa ,parmezan ,patrunjel ,ulei ,sare
Mod de preparare:
Alege cartofii cei mai drepti si fara forme. Curata-i si scobeste-i un pic in mijloc.Aseaza-i intr-o tava unsa cu ulei, acopera tava cu o folie de aluminiu si lasa-i la cuptor.
Intre timp toaca ceapa, ardeii si rosiile si caleste-i impreuna intr-o tigaie cu putin ulei. Lasa-i pe foc pana cand compozitia scade si rosiile lasa zeama. La final, imediat dupa ce l-ai luat de pe foc, adauga 2 linguri de parmezan si amesteca bine, astfel incat acesta sa se topeasca. Compozitia rezultata o adaugi in scobiturile cartofilor deja pe jumatate copti si acoperi tot cu un strat generos de parmezan. Acoperi din nou cu o folie si il mai dai la cuptor pentru aproximativ 10 minute.La final, presari peste tava patrunjel verde si servesti cald.
< Anterior | Urmator > |
---|