Kedgeree

Kedgeree

Ingrediente:

500 gr cod afumat ,coaja de la 1 lamaie ,1 frunza de dafin ,60 gr unt ,1 ceapa mare, tocata ,1 lingurita pudra curry ,3 oue fierte, tari, tocate ,550 g orez basmati, fiert ,20 gr patrunjel ,2 galbenusuri ,60 ml smantana ,1 lamaie, taiata in sferturi, pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Pestele se fierbe cu coaja de lamaie si dafin, dupa ce da in clocot se reduce flacara si se fierbe incet inca 6-8 min. Se scoate, se scurge, se dezoseaza, despieliteaza si se separa in fulgi. Se incinge untul, se caleste ceapa si curry, pana ce devine aurie, se adauga ouale tocate, orezul fierbinte, pestele, galbenusurile si smantana. Se amesteca bine si se serveste fierbinte.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Kedgeree


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Drob de pui
Quinoa cu legume
Tarta rustica cu piersici
Butternut umplut
Prajitura cu gutui si branza
Spaghetti cu zucchini si rosii
Parjoale de vara
Somon salbatic cu crusta de brinza
Fursecuri fine cu nuci
Salata de sfecla rosie cu pui
Caipirinha
Gogosele din flori de dovleac
Cotlete de vinete
Pateuri rapide
Gratin de broccoli si conopida