Kedgeree

Kedgeree

Ingrediente:

500 gr cod afumat ,coaja de la 1 lamaie ,1 frunza de dafin ,60 gr unt ,1 ceapa mare, tocata ,1 lingurita pudra curry ,3 oue fierte, tari, tocate ,550 g orez basmati, fiert ,20 gr patrunjel ,2 galbenusuri ,60 ml smantana ,1 lamaie, taiata in sferturi, pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Pestele se fierbe cu coaja de lamaie si dafin, dupa ce da in clocot se reduce flacara si se fierbe incet inca 6-8 min. Se scoate, se scurge, se dezoseaza, despieliteaza si se separa in fulgi. Se incinge untul, se caleste ceapa si curry, pana ce devine aurie, se adauga ouale tocate, orezul fierbinte, pestele, galbenusurile si smantana. Se amesteca bine si se serveste fierbinte.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Kedgeree


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Spirale cu Nutella
Vinete umplute
Chiftelute de urda in sos de rosii
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Branza cu verdeturi
Taameia
Somon salbatic cu crusta de brinza
Vanilla Club
Oua tari cu sos
Ghiveci de orez cu legume
Salata
Ciorba de miel
Caipirinha
Caltabosi
Paine rapida fara drojdie