Peste si creveti in stil creol

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Peste si creveti in stil creol

Peste si creveti in stil creol

Ingrediente:

1 lingura unt ,½ cana de ceapa, tocata ,½ cana ardei gras rosu, tocat ,¼ cana tulpini de telina, cubulete ,1 catel de usturoi, tocat 540 ml rosii in suc propriu ,1 frunza de dafin ,½ lingurita sare ,½ lingurita busuioc uscat ,¼ lingurita cimbru uscat ,boia iute, piper ,250 gr cod fiert, cubulete ,250 gr creveti prefierti ,½ cana orez cu bob lung, fiert ,1 fir ceapa verde, tocat
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se calesc in unt ceapa, ardeiul, usturoiul si telina, pentru 5 min. Se adauga rosiile cubulete, dafinul, boia, piper, sare si se fierb cca 8 min, dupa care se scoate dafinul. Orezul fiert se amesteca cu ceapa verde. O tava se unge cu unt, se pune un strat de orez, un strat de creveti si cod, sos, si spoi se repeta. Se acopera si se coace la 160C pentru 45 min.

Adauga comentariu la reteta - Peste si creveti in stil creol


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Painea tigru
Risotto cu broccoli si kaiser
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Papanasi
Chiftele din legume
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Dulceata de rubarba
Mancarica de gulas
Gratin de paste si peste, cu bezea
Salata de Boeuf
Salata de tortellini
Pasca cu branza dulce
Oua tari cu sos
Chec aperitiv,stelute si braduti