Peste si creveti in stil creol

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Peste si creveti in stil creol

Peste si creveti in stil creol

Ingrediente:

1 lingura unt ,½ cana de ceapa, tocata ,½ cana ardei gras rosu, tocat ,¼ cana tulpini de telina, cubulete ,1 catel de usturoi, tocat 540 ml rosii in suc propriu ,1 frunza de dafin ,½ lingurita sare ,½ lingurita busuioc uscat ,¼ lingurita cimbru uscat ,boia iute, piper ,250 gr cod fiert, cubulete ,250 gr creveti prefierti ,½ cana orez cu bob lung, fiert ,1 fir ceapa verde, tocat
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se calesc in unt ceapa, ardeiul, usturoiul si telina, pentru 5 min. Se adauga rosiile cubulete, dafinul, boia, piper, sare si se fierb cca 8 min, dupa care se scoate dafinul. Orezul fiert se amesteca cu ceapa verde. O tava se unge cu unt, se pune un strat de orez, un strat de creveti si cod, sos, si spoi se repeta. Se acopera si se coace la 160C pentru 45 min.

Adauga comentariu la reteta - Peste si creveti in stil creol


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta sarata din frunze de conopida
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Ciuperci umplute cu legume
Drob de pui
Confit de canard
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Cozonac Grania
Aripioare prajite in crusta
Rulada de somon afumat
Pachetele cu porumb si branza
Paine cu iaurt
Cotlete de vinete
Inghetata de cocos
Chec de carne
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide