Plachie de crap

Plachie de crap

Ingrediente:

crap ,faina si ulei, pentru prajit ceapa, rosii, marar, patrunjel ,sare, piper

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate la scurs pe un servet absorbant. In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si se sting cu putina apa. La sfarsit se condimenteaza si se adauga verdeturile tocate. Se pun bucatile de peste intr-o tava termorezistenta, se toarna sosul peste ele si se da la cuptor 15’.

Adauga comentariu la reteta - Plachie de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tocanita de naut la cuptor
Creveti crocanti cu cocos
Cranberry Muffins
Kisir -  salata de griu
Compot de rubarba
Salam de caracatita
Friptura aromata de porc
Bulion de rosii
Supa de gulii
Tort cu mere si nuci
Chicken Bryan
Friptura de mistret
Rulada de omleta
Friptura de curcan cu mere
Manti