Plachie de crap

Plachie de crap

Ingrediente:

crap ,faina si ulei, pentru prajit ceapa, rosii, marar, patrunjel ,sare, piper

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate la scurs pe un servet absorbant. In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si se sting cu putina apa. La sfarsit se condimenteaza si se adauga verdeturile tocate. Se pun bucatile de peste intr-o tava termorezistenta, se toarna sosul peste ele si se da la cuptor 15’.

Adauga comentariu la reteta - Plachie de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de ciuperci
Marmelada de zmeura
Ardei umpluti II
Parmigiana di melanzane
Muffins cu usturoi si ierburi
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Carne de miel in stil mongolez
Muschiulet de porc cu susan
Mancarica de gulas
Paste cu ciuperci si rosii
Bulete din ciupercute
Rulada de vita cu sunca
Stifatho
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort