Plachie de crap

Plachie de crap

Ingrediente:

crap ,faina si ulei, pentru prajit ceapa, rosii, marar, patrunjel ,sare, piper

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate la scurs pe un servet absorbant. In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si se sting cu putina apa. La sfarsit se condimenteaza si se adauga verdeturile tocate. Se pun bucatile de peste intr-o tava termorezistenta, se toarna sosul peste ele si se da la cuptor 15’.

Adauga comentariu la reteta - Plachie de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de porc cu sorici
Crema Toffee
Cupola ninsa cu ciocolata
Dulceata de portocale cu ciocolata
Tort din albusuri
Dulceata de grapefruit
Bulete din ciupercute
Salata de telina si morcovi rasi
Cozonac
Pui la cuptor
Fettuccine cu ton si rosii
Salam de caracatita
Spaghetti Carbonara
Gogosele din flori de dovleac
Paine pictata