Plachie de crap

Plachie de crap

Ingrediente:

crap ,faina si ulei, pentru prajit ceapa, rosii, marar, patrunjel ,sare, piper

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate la scurs pe un servet absorbant. In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si se sting cu putina apa. La sfarsit se condimenteaza si se adauga verdeturile tocate. Se pun bucatile de peste intr-o tava termorezistenta, se toarna sosul peste ele si se da la cuptor 15’.

Adauga comentariu la reteta - Plachie de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pesto di rucola
Fursecuri fine cu nuci
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Bruschette cu dovlecei
Barcute de vinete
Rosii umplute cu ton
Supa de dovleac cu gorgonzola
Antricot cu sos de piper verde
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Prajitura Lia
Dovlecei crocanti la cuptor
Banana Daiquiri
Sesame Chicken
Bruschette cu legume si tofu
Supa Imperiala