Plachie de crap

Plachie de crap

Ingrediente:

crap ,faina si ulei, pentru prajit ceapa, rosii, marar, patrunjel ,sare, piper

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate la scurs pe un servet absorbant. In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si se sting cu putina apa. La sfarsit se condimenteaza si se adauga verdeturile tocate. Se pun bucatile de peste intr-o tava termorezistenta, se toarna sosul peste ele si se da la cuptor 15’.

Adauga comentariu la reteta - Plachie de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu mere caramel
Turta dulce din piscoturi
Parmigiana di melanzane
Chiftelute de carne
Paste cu spanac si gorgonzola
Tort din albusuri
Tocanita de naut la cuptor
Chutney de prune si ardei
Pogacele cu jumeri
Prajitura cu mere si brinza
Rosii umplute cu ton
Spinach and Feta Quesadilla
Marmelada de zmeura
Antricot cu sos de piper verde
Piept de pui afumat