Plachie de crap

Plachie de crap

Ingrediente:

crap ,faina si ulei, pentru prajit ceapa, rosii, marar, patrunjel ,sare, piper

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate la scurs pe un servet absorbant. In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si se sting cu putina apa. La sfarsit se condimenteaza si se adauga verdeturile tocate. Se pun bucatile de peste intr-o tava termorezistenta, se toarna sosul peste ele si se da la cuptor 15’.

Adauga comentariu la reteta - Plachie de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine pictata
Caviar de vinete
Chocolate Gugelhupf
Vegeta de casa
Fettuccine cu ton si rosii
Somon afumat pe scandura de cedru
Tarta cu brinza si zmeura
Chec negru
Supa gulas
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Tagliatelle cu ciuperci
Somon la gratar
Caramel Tiramisu
Paste cu spanac si gorgonzola
Tagliatelle a La-Chef-A