Plachie de crap

Plachie de crap

Ingrediente:

crap ,faina si ulei, pentru prajit ceapa, rosii, marar, patrunjel ,sare, piper

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate la scurs pe un servet absorbant. In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si se sting cu putina apa. La sfarsit se condimenteaza si se adauga verdeturile tocate. Se pun bucatile de peste intr-o tava termorezistenta, se toarna sosul peste ele si se da la cuptor 15’.

Adauga comentariu la reteta - Plachie de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Marmelada de zmeura
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Cranberry Muffins
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Ciocolata
Supa Imperiala
Gratin de paste si peste, cu bezea
Prajitura Lia
Somon la gratar
Ardei umpluti II
Muffins cu spanac
Ardei umpluti,mai altfel
Paine pictata
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Rulada de omleta