Rasol de peste

Rasol de peste

Ingrediente:

peste – salau, lin, somn ,1 ceapa ,3-4 morcovi ,5 cartofi taiati in jumatate ,zeama de la 1 lamaie ,3 linguri ulei

Mod de preparare:

Se fierbe ceapa, morcovii si cartofii. Se scot, se aseaza pe un platou. In supa ramasa se fierbe pestele, curatat de solzi si de mate. Cand e gata se pune peste legume.Din ulei, suc de lamaie si citeva linguri de supa se face un sos care se toarna peste peste. Se serveste cu patrunjel tocat si felii de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Rasol de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cocktail-Totally Green
Salata
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Carne de miel in stil mongolez
Kisir -  salata de griu
Chutney de prune
Tort de ciocolata
Somon afumat pe scandura de cedru
Salata de vara cu mozzarella
Capunti alla puttanesca
Supa Imperiala
Chocolate cheesecake
Sarmale fara carne
Bruschette cu dovlecei
Chec de carne