Rasol de peste

Rasol de peste

Ingrediente:

peste – salau, lin, somn ,1 ceapa ,3-4 morcovi ,5 cartofi taiati in jumatate ,zeama de la 1 lamaie ,3 linguri ulei

Mod de preparare:

Se fierbe ceapa, morcovii si cartofii. Se scot, se aseaza pe un platou. In supa ramasa se fierbe pestele, curatat de solzi si de mate. Cand e gata se pune peste legume.Din ulei, suc de lamaie si citeva linguri de supa se face un sos care se toarna peste peste. Se serveste cu patrunjel tocat si felii de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Rasol de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine  pe vatra
Rulouri din piept de pui
Brezel (covrigi nemtesti)
Gogosele din flori de dovleac
Saratele
Bruschette cu dovlecei
Friptura de miel in slowcooker
Tarta sarata din frunze de conopida
Rulada de pui
Ciorba de rosii II
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Saltimbocca alla romana
Salata de vara cu mozzarella
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Pui cu legume de primavara