Rasol de peste

Rasol de peste

Ingrediente:

peste – salau, lin, somn ,1 ceapa ,3-4 morcovi ,5 cartofi taiati in jumatate ,zeama de la 1 lamaie ,3 linguri ulei

Mod de preparare:

Se fierbe ceapa, morcovii si cartofii. Se scot, se aseaza pe un platou. In supa ramasa se fierbe pestele, curatat de solzi si de mate. Cand e gata se pune peste legume.Din ulei, suc de lamaie si citeva linguri de supa se face un sos care se toarna peste peste. Se serveste cu patrunjel tocat si felii de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Rasol de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Portofele de cod cu fasole verde
Aripi de curcan tandoori
Batoane de cereale
Palet de dames
Vanilla Club
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Somon la cuptor cu sos alb
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Ciorba de rosii II
Dovlecei crocanti la cuptor
Pateu din ficat de porc
Rulada de pui
Spinach and Feta Quesadilla
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Tagliatelle cu ciuperci