Rasol de peste

Rasol de peste

Ingrediente:

peste – salau, lin, somn ,1 ceapa ,3-4 morcovi ,5 cartofi taiati in jumatate ,zeama de la 1 lamaie ,3 linguri ulei

Mod de preparare:

Se fierbe ceapa, morcovii si cartofii. Se scot, se aseaza pe un platou. In supa ramasa se fierbe pestele, curatat de solzi si de mate. Cand e gata se pune peste legume.Din ulei, suc de lamaie si citeva linguri de supa se face un sos care se toarna peste peste. Se serveste cu patrunjel tocat si felii de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Rasol de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute de urda in sos de rosii
Dulceata de portocale cu ciocolata
Inghetata de cocos
Capunti alla puttanesca
Spirale cu Nutella
Paine rapida fara drojdie
Risotto cu broccoli si kaiser
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Tarta cu vinete
Pesto rosso
Painici cu busuioc
Taameia
Supa crema de ciuperci
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Salata Manager