Rasol de peste

Rasol de peste

Ingrediente:

peste – salau, lin, somn ,1 ceapa ,3-4 morcovi ,5 cartofi taiati in jumatate ,zeama de la 1 lamaie ,3 linguri ulei

Mod de preparare:

Se fierbe ceapa, morcovii si cartofii. Se scot, se aseaza pe un platou. In supa ramasa se fierbe pestele, curatat de solzi si de mate. Cand e gata se pune peste legume.Din ulei, suc de lamaie si citeva linguri de supa se face un sos care se toarna peste peste. Se serveste cu patrunjel tocat si felii de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Rasol de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri cu ciuperci
Aripi de curcan tandoori
Paine rasucita cu crema de branza
Prajitura cu zmeura si pomelo
Salata de ton cu ardei gras
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Prajitura cu tofu si ciocolata
Drob de miel
Chiftele din legume
Cotlete de vinete
Friptura de porc cu sorici
Tocanita de naut la cuptor
Salam de caracatita
Cozonaci cu nuca si mac
Carne de miel in stil mongolez