Ingrediente:
500 g ,spalati bine si uscati,200 ml vin alb sec,100 ml otet alb,o ceapa rosie,1 morcov,2 tije de telina,sare,piper
Mod de preparare:
In doua linguri de ulei , adaugam vinul , otetul sarea si piperul, ceapa rondele, morcovul rondele si telina. Lasam la fiert 20 de minute.
Intre timp pestisorii ii punem intr-o punga, cu faina suficienta sa-i acopere bine, scuturam bine punga si pestisorii de faina in exces.
Reteta o am din Cucinare bene si spune sa prajim pestisorii. Eu i-am pus in tava unsa cu ulei am mai stropit pe ici pe colo cu ulei si i-am dat ca cuptor incins 10 minute.
Pestisorii "prajiti" ii asezam intr-un platou si turnam peste ei marinata calda.Se da la rece macar o ora. A doua zi sunt si mai buni.
< Anterior | Urmator > |
---|