Sprot marinat

Sprot marinat

Ingrediente:

500 g ,spalati bine si uscati,200 ml vin alb sec,100 ml otet alb,o ceapa rosie,1 morcov,2 tije de telina,sare,piper

Mod de preparare:

In doua linguri de ulei , adaugam vinul , otetul sarea si piperul, ceapa rondele, morcovul rondele si telina. Lasam la fiert 20 de minute.
Intre timp pestisorii ii punem intr-o punga, cu faina suficienta sa-i acopere bine, scuturam bine punga si pestisorii de faina in exces.
Reteta o am din Cucinare bene si spune sa prajim pestisorii. Eu i-am pus in tava unsa cu ulei am mai stropit pe ici pe colo cu ulei si i-am dat ca cuptor incins 10 minute.
Pestisorii "prajiti" ii asezam intr-un platou si turnam peste ei marinata calda.Se da la rece macar o ora. A doua zi sunt si mai buni.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Sprot marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Marmelada de zmeura
Prajitura de ciocolata
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Saratele
Inghetata de cocos
Fursecuri fine cu nuci
Caltabosi
Supa de rosii
Pesto di rucola
Tarta cu crema de branza si zmeura
Tiramisu de capsuni si cocos
Aluat cu branza
Chec cu ficat
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Chiftelute cu porumb