Ansoa marinate

Ansoa marinate

  • 300 gr ansoa
  • 1 lamaie
  • ardei iute (proaspat sau uscat)
  • cativa catei de usturoi
  • sare, ulei, otet
  • patrunjel verde(fac.)

Ansoa marinate

Am spalat ansoa in apa rece, am rupt capul, curatat de interioare si desfacut pe toata lungimea. totul cu mana, e foarte fraged, nu e nevoie de cutit
se desprinde sira spinarii (se face foarte usor) pana ramane fileul.Se curata repede nu sunt migaloase si in bucatarie se raspadeste un parfum de mare...Le-am spalat de multe ori pana ramane apa curata; lasate apoi 20 de minute acoperite de apa in care se pune si otet.Le-am scurs, si tamponat cu hartie de bucatarie apoi aseazat una langa alta (nu se suprapun) pe o farfurie unde sa poata sta intinse perfect (sa nu ajunga pe bordul farfurei caci nu se marineaza bine, nu le acopera marinata)condimentate cu sare, suc de lamaie (cat sa fie bine acoperite da nu excesiv), usturoi felii, ardei iute, ulei
apoi la frigider si gata dupa circa 2 ore.

Adauga comentariu la reteta - Ansoa marinate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Savarine
Gratin de broccoli si conopida
Fursecuri simple
Feta cu rosii uscate,in ulei
Prajitura de ciocolata
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Caltabosi
Crema de zahar ars
Tagliatelle a La-Chef-A
Marmelada de zmeura
Tiramisu de capsuni si cocos
Taameia
Ciorba de praz cu zeama de varza
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean