Salata de cartofi II

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de cartofi II

Salata de cartofi II

Ingrediente:

3 oua mari, fierte tari ,1 kg cartofi noi, curatati si fierti in avans ,2 cepe medii ,280 ml supa de legume pregatita in avans ,3 linguri otet de tarhon – otet de vin alb, citeva ramuri de tarhon ,1 lingurita sare ,¼ lingurita piper proaspat macinat ,2 rosii medii ,4 linguri ulei ,2 linguri ceapa ciorii
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se feliaza cartofii, se toaca marunt ceapa si se acopera cu supa fierbinte. Se adauga otetul si condimentele. Se amesteca apoi se lasa la racit, cca 2 h. Rosiile se despieliteaza (procedeul se face usor oparind cateva secunde rosia, apoi punand-o in apa rece) si se toaca. Se curata ouale si se feliaza subtire.Se aseaza pe un platou un strat de oua feliate, desupra lor se pune umplutura de cartof racita si se orneaza cu ceapa ciorii si cubuletele de rosie.

Adauga comentariu la reteta - Salata de cartofi II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu
Banana Daiquiri
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Caramel Tiramisu
Dulceata de rubarba
Gogosele din flori de dovleac
Beef Bourguignon - Julia Child
Tarta cu crema de branza si zmeura
Salata de vara cu mozzarella
Pachetele cu porumb si branza
Rosii umplute cu ton
Drob de miel
Painici cu busuioc
Cheesecake cu rosii si busuioc
Chiftelute