Ingrediente:
750 gr cartofi noi ,3 oua fierte tari ,1 ceapa mare ,2 castraveciori murati ,1 mar ,2 rulouri de hering marinat ,220 gr sfecla coapta ,sare si piper ,2 linguri mustar ,2 linguri otet alb de vin ,4 linguri ulei ,2 linguri bulion de rosii,Optional – marar – pentru ornare
Pentru 4 portii.
Mod de preparare:
Se spala si se curata cartofii, apoi se fierb in apa sarata, intr-o oala semiacoperita. Se scurg si se racesc. Se curata ouale, se taie in doua, se scot galbenusurile si se toaca albusurile. Se toaca ceapa si castravetii murati, se taie marul cubulete. Se desfac rulourile de peste si se injumatatesc pe lungime, apoi se taie in cubulete de 1 cm. Se taie sfecla coapta felii, apoi juliene. Se taie si cartoful cubulete, se adauga restul de ingrediente uscate si se condimenteaza.Galbenusul se rade pe razatoarea mica, se amesteca cu mustarul, otetul, uleiul, bulionul. Dressingul se pune peste salata si deasupra se presara marar proaspat tocat.
< Anterior | Urmator > |
---|