Ingrediente:
200 g fusili ,o conserva mare de ton intreg ,50 ml ulei de masline ,3 rosii mijlocii ,frunze de patrunjel si de busuioc ,sare,piper ,2 catei de usturoi ,lamaie pentru servit
Pentru 2 portii.
Mod de preparare:
Fierbem pastele.Intre timp,scoatem tonul din conserva si scurgem apa sau uleiul.Eu nu folosesc uleiul din conserva pentru ca asa m-a invatat un nene din Italia.A zis ca nu e bun.Cred ca e in legatura cu continutul de aluminiu .Si pentru ca am incredere in bucataria italiana nu am facut alte cercetari.Taiem rosiile dupa plac.Taiem cateii de usturoi si verdeata.Facem un amestec din ulei si restul ingredientele,punem sare si piper. Adaugam pastele fierte,limpezite si scurse bine. Amestecam fin,si lasam cateva minute sa se imprieteneasca aromele. Impartim in boluri si stropim cu cateva picaturi de lamaie.
< Anterior | Urmator > |
---|