Salata de praz cu maioneza

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata de praz cu maioneza

Salata de praz cu maioneza

Ingrediente:

1 kg praz, 250-300 gr maioneza proaspata, patrunjel, marar

Mod de preparare:

Prazul curatat se taie in bucati de 6-7 cm lungime care, apoi, se fierb pana cand se inmoaie. Se lasa in strecuratoare pana cand se racesc;  se scurg bine, se taie in felii de 1 cm. Maioneza se pregateste pe loc, usor picanta, se adauga marar si patrunjel si se amesteca cu prazul.

Adauga comentariu la reteta - Salata de praz cu maioneza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa gulas
Ciorba din pipote de curcan
Fursecuri cu gem
Spaghetti cu zucchini si rosii
Medalion de vinete
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Tarte Flambée
Chec aperitiv,stelute si braduti
Brezel (covrigi nemtesti)
Supa de rosii
Faguri cu forma
Somon la gratar
Sirop de citrice
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Chiftelute din orez