Salata frantuzeasca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata frantuzeasca

Salata frantuzeasca

Ingrediente:

½ kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smantana, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru ornare

Mod de preparare:

Se curata si se fierb cartofii in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamant, se spala, se sterge si se pune la copt, apoi se curata de coaja si se taie julien. Cartofii se taie de asemenea, in fasii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smantana, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare.

Adauga comentariu la reteta - Salata frantuzeasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Supa de pui - rapida
Somon la gratar
Pate Brisee
Faguri cu forma
Caviar de vinete
Oua tari cu sos
Manti
Rulada de vita cu sunca
Prajitura cu mere caramel
Caracatita in ulei
Antricot cu sos de piper verde
Crenvursti in aluat
Legume umplute
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)