Salata frantuzeasca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata frantuzeasca

Salata frantuzeasca

Ingrediente:

½ kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smantana, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru ornare

Mod de preparare:

Se curata si se fierb cartofii in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamant, se spala, se sterge si se pune la copt, apoi se curata de coaja si se taie julien. Cartofii se taie de asemenea, in fasii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smantana, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare.

Adauga comentariu la reteta - Salata frantuzeasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu crema de branza si zmeura
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Chiftelute
Somloi Galuska
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Supa cu turnatei
Musaca
Salata de fasole cu ton
Salsa cruda
Dulceata de grapefruit
Brownies cu miere si seminte
Dulceata de portocale cu ciocolata
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Sirop de citrice