Salata italieneasca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata italieneasca

Salata italieneasca

Ingrediente:

2 salate verzi, 2 oua tari, 2-3 fire ceapa verde, 4-5 ridichi de luna, 3-4 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamaie, 100g masline, sare, piper

Mod de preparare:

Foile de salata spalate si scurse se pun pe un platou lung. Se presara cu ceapa verde taiata bucatele cu cozi cu tot si ridichile de luna taiate felioare. Se garniseste imprejur cu oua taiate felii si masline. Se prepara o emulsie din ulei, zeama de lamaie si sare si piper care se toarna peste salata de pe platou.

Adauga comentariu la reteta - Salata italieneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon afumat pe scandura de cedru
Pateuri cu ciuperci
Cozonac Grania
Piept de rata cu ciuperci
Prajitura Lia
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Brezel (covrigi nemtesti)
Piept de pui simplissime
Cirnati cu fenel
Branza cu verdeturi
Piept de pui, la cuptor
Muffins cu spanac
Pachetele cu porumb si branza
Muffins cu dovleac(Butternut)
Tartiflette