Salata L'Auvergnate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata L'Auvergnate

Salata L'Auvergnate

Ingrediente:

3 salate verzi ,300 g bacon ,300 g cascaval ,300 g alune decojite (sau miez de nuca) ,100 g ceapa tocata cubulete mici ,150 ml ulei de arahide ,150 ml otet ,1/2 mar mare

Mod de preparare:

Se spala salata verde si se usuca. Se taie cubulete cascavalul, baconul si marul decojit. Se toaca usor alunele. Frunzele de salata verde se pun intr-un bol. Se adauga cele de mai sus, uleiul de arahide si otetul. Se condimenteaza dupa gust si se da la rece 10 min.Se serveste in boluri de salata si se orneaza cu felii de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Salata L'Auvergnate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de chimen
Supa de gulii
Tiramisu de capsuni si cocos
Saltimbocca alla romana
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Castraveti cu maioneza de avocado
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Aperitiv in foi de napolitana
Prajitura cu tofu si ciocolata
Fursecuri cu gem
Oua tari cu sos
Rulada de ciuperci
Cheesecake cu rosii si busuioc
Somon la cuptor cu sos alb
Tort din albusuri