Ingrediente:
3 oua fierte, 400g sunca de Praga (resturi de friptura), 1 conopida mica, ½ kg cartofi, 250 gr fasole verde, 2 salate verzi, 1 ceapa, 250 gr rosii, 4 linguri ulei, 2 linguri otet sau zeama de lamaie, sare, piper
Mod de preparare:
Legumele se fierb separat, ouale de asemenea. Se prepara drassingul din ulei, otet, sare, piper. Pe o farfurie mare rotunda, se asaza in forma de piramida cartofii taiati felii (dupa ce in prealabil au fost amestecati cu putin din sosul de mai sus). In jurul cartofilor se aranjeaza fasolea verde taiata bucatele si in jurul ei frunzele de salata verde pe care se pune carnea tocata fin. In continuare, in jurul frunzelor de salata, ouale taiate in sferturi si presarate cu ceapa tocata. In jurul oualor, bucatele de conopida presarate cu patrunjel verde tocat. Se termina de aranjat cu rondele de rosii asezate ca solzii de peste, de jur imprejurul salatei, chiar pe marginea farfuriei. Se stropeste totul cu sosul preparat.
< Anterior | Urmator > |
---|