Salata Provencal

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata Provencal

Salata Provencal

Ingrediente:

1 salata medie rosie ,1 radicchio ,1 legatura patrunjel ,2 maini de spanac ,30 gr crutoane cu aroma de usturoi ,2 oua fierte ,6 lingurite otet de mere ,1 lingurita mustar ,½ lingurita sare ,piper ,75 ml ulei de masline
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se desfac frunzele de radicchio si salata, se spala si se scurg bine, apoi se rup in bucati mici, in vasul de salata, impreuna cu restul ingredientelor tocate.

Adauga comentariu la reteta - Salata Provencal


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caviar de vinete
Chec cu ficat
Lasagne cu spanac si branza chevre
Tort din alune de copac
Fettuccine cu ton si rosii
Chec de carne
Inghetata de nectarine si caise
Manti
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Tort din albusuri
Chiftelute
Tarta cu crème brûlé
Prajitura cu visine si ciocolata
Paine  pe vatra