Salata Provencal

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata Provencal

Salata Provencal

Ingrediente:

1 salata medie rosie ,1 radicchio ,1 legatura patrunjel ,2 maini de spanac ,30 gr crutoane cu aroma de usturoi ,2 oua fierte ,6 lingurite otet de mere ,1 lingurita mustar ,½ lingurita sare ,piper ,75 ml ulei de masline
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se desfac frunzele de radicchio si salata, se spala si se scurg bine, apoi se rup in bucati mici, in vasul de salata, impreuna cu restul ingredientelor tocate.

Adauga comentariu la reteta - Salata Provencal


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parmigiana di zucchine
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Kisir -  salata de griu
Antricot cu sos de piper verde
Dulceata de portocale cu ciocolata
Ciocanele de pui cu varza
Kunefe (cataif)
Chutney de prune
Ciorba de salata
Bulion de rosii
Friptura de curcan cu mere
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Painea tigru
Gratin de broccoli si conopida
Piept de rata cu ciuperci