Sos ravignot

Sos ravignot

Ingrediente:

Maioneza – 700 gr ,Castraveti murati – 250 gr. (tocati marunt si storsi) ,Ceapa –100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Apa minerala  - 200 ml

Mod de preparare:

Peste maioneza se adauga patrunjelul, ceapa, castravetii si tarhonul, se amesteca usor, adaugandu-se treptat apa minerala.
  Se serveste la preparate din oua si peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos ravignot


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu zucchini si rosii
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Baton de vanilie
Dovlecei crocanti la cuptor
Melitzanosalata Agioritiki
Fursecuri simple
Oua umplute
Rulada de omleta
Faguri cu forma
Tort de ciuperci
Schichttorte  Baumkuchen
Placinta cu branza sarata
Tort de ciocolata
Chec de carne
Tort de ciocolata cu crema de cocos