Sos ravignot

Sos ravignot

Ingrediente:

Maioneza – 700 gr ,Castraveti murati – 250 gr. (tocati marunt si storsi) ,Ceapa –100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Apa minerala  - 200 ml

Mod de preparare:

Peste maioneza se adauga patrunjelul, ceapa, castravetii si tarhonul, se amesteca usor, adaugandu-se treptat apa minerala.
  Se serveste la preparate din oua si peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos ravignot


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu tofu si ciocolata
Salsa cruda
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Melcisori de pizza
Chutney de prune si ardei
Papanasi
Pateuri umplute cu sunca
Cocktail-Totally Green
Chec aperitiv,stelute si braduti
Creveti crocanti cu cocos
Banana Daiquiri
Chec de carne
Capunti alla puttanesca
Supa din trei feluri de peste
Chiftele din legume