Sos alb picant

Sos alb picant

Ingrediente:

Unt – 120 gr ,Lapte - 200 ml ,Radacina de telina - 200 gr ,Morcovi - 300 gr ,Ceapa – 150 gr ,Castraveti murati - 200 gr ,Faina - 100 gr ,Zahar - 40 gr ,Otet - 10 buc ,Supa de carne - 200 ml ,Piper boabe - 2 gr ,Sare - 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii si telina se inabusa in unt apoi se adauga faina amestecata cu laptele, supa de carne, zaharul si piperul. Se fierbe 30 min, apoi se paseaza si se amesteca cu sarea, otetul si castravetii murati. Se serveste cald la diferite preparate din carne.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb picant


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu iaurt
Cozonac cu mac si alune de padure
Rulada de somon afumat
Paine rapida fara drojdie
Aluat cu branza
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Paine pictata
Paine rasucita cu crema de branza
Batoane de cereale
Chiftelute cu porumb
Aripioare prajite in crusta
Spaghetti cu zucchini si rosii
Maultaschen cu sos de rosii
Chutney de prune
Stifatho